KAPAT
CEPTETEB adı üstünde ‘cepte’ güzel. Hemen mobil uygulamamızı yükle, tüm işlemlerini daha kolay yap.

CEPTETEB'i HEMEN ÜCRETSİZ YÜKLE

Size daha iyi hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerez politikamıza izin vermiş oluyorsunuz. Ayrıntılı bilgi için Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Menü
İNTERNET ŞUBESİ Parolamı Unuttum CEPTETEB Ürün ve Hizmet Ücretleri

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

TEB site sayfalarını, şahsi herhangi bir bilgi vermeden ziyaret edebilir, ürünlerimiz ve servislerimiz hakkında bilgi alabilir, sunulan raporlarımızı okuyabilir, insan kaynakları ve diğer detaylı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Size özel bilgilerinizi vermeniz durumunda, bu bilgiler, sizin haberiniz veya onayınız olmadan ya da yasal yükümlülük altında bulunmadığı sürece üçüncü bir şahıs veya firma ile paylaşılmayacaktır. Bu bilgiler, en yüksek güvenlik ve gizlilik standartlarımızla korunacaktır.

Kısa mesaj (SMS), e-posta vb. iletişim kanalları kullanılarak bankamızca tarafınıza yapılan bilgilendirmeleri almak istemiyorsanız 0 850 2000666 TEB Telefon Bankacılığı’nı arayarak ya da ücretsiz olarak cep telefonunuzdan 2941’e IPTAL yazıp SMS göndererek bildirmeniz yeterli olacaktır.

Sitemizdeki bilgiler, yürürlükteki mevzuatlara uygun şekilde hazırlanmış olup mevzuat, vergi oranları ve uygulamada olabilecek değişiklikler söz konusu bilgilerin doğruluğunu etkileyebilecektir. Bu bilgiler, yalnızca yatırımcıların kendi yatırım kararlarını alabilmelerini sağlamak amacıyla sunulmuş olup, kesinlikle bir teklif veya yatırım tavsiyesi değildir. Sitemizin kullanımı sırasında oluşabilecek herhangi bir hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme, bilgisayar virüsü, hat ve/veya sistem arızası sonucunda ortaya çıkabilecek doğrudan veya dolaylı zarar ve masraflardan TEB sorumlu değildir. TEB üçüncü sahıslar tarafından idare edilen internet sitelerine bağlantılar ve yönlendiriciler sağlamaktadır. TEB, bu sitelerin içeriklerini denetlememekte ve bu sitelerin kullanımından doğabilecek her türlü zararlara karşı TEB tarafından hiçbir garanti verilmemektedir.

Sitemizde yer alan bilgi, materyal ve bunların düzenlenmesi konusundaki telif hakları, TEB’e aittir. Sitemizin içerdiği bilgi ve materyallere dair tüm telif hakları, tescilli marka, patent, entelektüel ve diğer mülkiyet hakları bankamızda saklıdır. Herhangi bir kişi/kuruluş, önceden Bankamızın yazılı iznini almadıkça, sitemizin belli bir kısmını başka bir web sitesinde kullanamaz veya sitemize başka bir web sitesinin bağlantısını kuramaz.

Sitemizde yer alan her türlü iç ve dış piyasa tablo ve grafikleri, bu konularda hizmet alınan üçüncü kişi ve kuruluşlardan temin edilmiş olup, TEB tarafından herhangi bir maddi menfaat temin edilmeksizin genel anlamda bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Internet sitemizde yer alan iç ve dış piyasalara ait tablo ve grafiklerin doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu internet sitesinde yer alan iç ve dış piyasa bilgilerinin yer aldığı tablo ve grafiklerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu tablolara dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak doğrudan veya dolaylı her türlü maddi/manevi zararlar ve masraflardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zarar ve masraflardan dolayı TEB sorumlu değildir.

TEB, müşterilerinden zorunlu olarak alması gereken bilgiler yanında yalnızca, vermeyi hedeflediği en iyi hizmet ve ürünü sağlamak amacı ile gerekli olduğunu düşündüğü bilgileri toplamaktadır.

Müşterilerimizden aldığımız kişisel bilgilerin gizliliğini korumak için TEB, sistem altyapısı ve internet sunumlarını en güvenilir seviyede tutmaktadır.

Bankacılık Kanunu gereğince, titizlik, bağlılık, tarafsızlık ve gizlilik esasları çerçevesinde hizmet vermekteyiz. Etkin, kaliteli ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda bankacılık hizmeti verebilmek için, yasal zorunluluk durumları haricinde bazı bilgileri müşterilerimizden temin ederek işlemekteyiz. Ancak söz konusu bilgilerden, kişisel veri niteliğinde olanları yasal bir zorunluluk ya da kişisel veri sahibinin izni olmadığı sürece herhangi bir üçüncü şahıs, kurum ve kuruluş ile paylaşmamaktayız.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Bankamız Veri Sorumlusu olup, 11. Madde kapsamında 7 Ekim 2016 tarihi itibariyle, çağrı merkezi ya da şubelerimiz kanalıyla Bankamıza başvurarak aşağıdaki haklarınızı kullanabilirsiniz:

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi halinde bu işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Mevzuatımız gereğince Bankaların müşterileri ile gerçekleştirdiği işlemlere ilişkin kayıt ve belgeleri 10 yıl süre ile saklamasına dair yasal zorunluluk söz konusudur*. Kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini talep etmeniz halinde, söz konusu 10 yıllık sürenin sonunda bu talebiniz yerine getirilecektir. Bu süre zarfında, kişisel verileriniz Bankamız tarafından işlenmeyecek, ulusal ve uluslararası yasa, düzenleme ve sözleşmelerden kaynaklı zorunluluklar haricinde 3. kişiler ile paylaşılmayacak ve tarafınızla herhangi bir ürün tanıtımı ya da pazarlaması için bağlantıya geçilmeyecektir.

Gizlilik politikamız hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, bizimle her zaman çağrı merkezimiz ve şubelerimiz kanalıyla bağlantıya geçebilirsiniz.

*5411 sayılı Bankacılık Kanunu 76. Maddesi ve Bankaların Muhasebe Uygulamalara ve Belgelerin Saklanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik 17. Maddesi

Çerez Politikası

Çerezler (Cookie) internet sitelerinin bilgisayarınıza bıraktığı tanımlama dosyalarıdır. İnternet sitelerinin sizi tanıyarak size özel hizmetler sunabilmesi için kullanılırlar. Çerezleri, sitelerimizin daha kolay kullanılması, sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanması amacıyla kullanıyoruz. Örneğin, tercih ettiğiniz dil, coğrafi konum ve bunun gibi diğer ayarlar çerezlerde saklanır.

Geçerlilik sürelerine göre iki çerez tipi bulunmaktadır. Geçici çerezler internet sitesini ziyaret ettiğiniz esnada oluşturulur ve internet sitesinde geçirdiğiniz süre boyunca aktif olurlar ve bu tip çerezler internet sitesinden ayrıldığınızda bilgisayarınızdan silinirler. Kalıcı çerezler ise internet sitesini ziyaret ettiğinizde oluşturulur ve geçerlilik süresi bitene kadar , çerezlerin kullanım ömrüne bağlı olarak bilgisayarınızda depolanırlar. Kalıcı çerezler internet sitesini bir sonraki ziyaretinizde size özel deneyim yaratabilmek için oluşturulurlar.

TEB geçici ve kalıcı tip çerezleri kullanmaktadır. TEB tarafından tasarlanmış çerezlerin yanı sıra üçüncü taraflardan alınan hizmetler kapsamında da çerez kullanılabilmektedir.

TEB Çerez Kullanım Amaçları

  • www.cepteteb.com.tr’deki kullanıcı deneyiminin ve tercihlerinin sonraki ziyaretlerde kullanılmak üzere kayıt edilmesi.
  • Bankacılık ürün tercihlerinizin tahminlenebilmesi ve size özel ürünler sunulabilmesi, size uygun reklamların gösterilebilmesi için site ziyaret bilgilerinizin kayıt altında tutulması.
  • www.cepteteb.com.tr'nin performansının arttırılabilmesi için kullanıcı istatistiklerinin kayıt edilmesi.
  • Daha etkin pazarlama faaliyetleri gerçekleştirebilmek için web analytics araçları tarafından web sitesinde geçirilen süre, kullanılan sayfalar, tıklama bilgileri, bir sayfada kalma süresi gibi istatistiki bilgi toplanması.

TEB, kullandığı çerezlerde müşterilerine/ kullanıcılarına ait gizli bilgileri saklamaz. Çerezlerin bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız tarayıcınızın ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi tarayıcınızın ayarlarından değiştirebilirsiniz. Ancak, çerez kullanımını engellemeniz durumunda TEB’in internet üzerinden sağladığı bazı hizmetleri alamayabilir ya da internet sitelerimizdeki sayfaların bir kısmını göremeyebilirsiniz.

TEB, çerezleri Gizlilik Politikası kapsamında kullanmakta olup, çerez politikasını değiştirme hakkını saklı tutar.

PAYLAŞ:

Öncelikle CEPTETEB İnternet Şubesi ana sayfandaki “Kartlar” alanını tıkla.

Açılan sayfada göreceğin banka kartını tıkla.

Son olarak; açılan sayfadaki “Ana Hesap Değişikliği” butonuna tıklayarak ana hesabını CEPTETEB Hesap olarak belirleyebilirsin.

CEPTETEB uygulamasını aç

CEPTETEB’e giriş yap

Sağ üstte bulunan ayarlar ikonunu tıkla

Kart ayarlarını seç

Ödeme yapılmasını istediğin kredi kartını seç

Ayarlar’a giriş yap

İDO Hızlı Ödeme tanımını seç

QR ile Ödemeyi Etkinleştir butonunu aktif hale getir.

QR ile Ödemeyi Etkinleştir butonunu aktif hale getir.

Çıkan mesajı onaylayarak tanım işlemini tamamla.

Seçili alandan Cüzdanım’a giriş yap

İDO Hızlı Geçişi Seç

Tek kullanımlık QR Kodun oluşturulmuştur.

Seçili alandan Cüzdanım’a giriş yap

TAV Hızlı Geçişi Seç

Tek kullanımlık QR Kodun oluşturulmuştur.

Seçili alandan Cüzdanım’a giriş yap

TAV Hızlı Geçişi Seç

CEPTETEB uygulamasını aç

CEPTETEB’e giriş yap

Kredi Kartlarım menüsüne gir.

Kredi Kartlarım menüsünden seçtiğin kredi kartın için temassız ödeme butonunu aktifle.

Temassız ödeme üst limitini belirleyip devam et.

Bilgilerini teyit edip onayla.

Birkaç dakika içinde tanımlaman gerçekleştirilecek.