CEPTETEB

Web sitemizde daha iyi bir deneyim yaşamak için güncel bir tarayıcı kullanmanızı öneririz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

warning
İNTERNET ŞUBESİ
Parolamı Al
/Unuttum
Ürün ve
Hizmet Ücretleri
İNTERNET ŞUBESİ CEPTETEB’Lİ OL

Otomatik Fatura Ödeme Talimatlarına %20 İndirim!

01.07.2025 tarihinden itibaren TEB Bireysel Kredi Kartları ile 5 yeni fatura ödeme talimatı verin, fatura başına ödeme tutarınızın %20’sini, ayda toplamda 250 TL'ye, yıl sonuna kadar toplamda 1.500 TL’ye varan indirim kazanın.  

Kampanya Detayları

  • Kampanya 01.07.2025 tarihinden itibaren TEB Bireysel Kredi Kartları ile yeni verilecek olan otomatik fatura ödeme talimatları için geçerlidir.

  • 1 Haziran 2024- 30 Haziran 2025 arasındaki Otomatik Fatura Ödeme Talimatı kampanyasında indirim alınan faturalar, 1 Temmuz 2025 öncesinde verilmiş olduğundan bu kampanya kapsamına dahil değildir.

  • 1 Haziran 2024 – 30 Haziran 2025 otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası kapsamında indirim alan faturalar için son indirimler Temmuz 2025’in ilk haftası yansıtılacaktır.

  • Birden fazla faturadan indirim kazanabilmek için kampanya kapsamında yeni verilecek olan faturaların tiplerinin birbirinden farklı olması gerekmektedir. (Elektrik, su, doğalgaz, telekomünikasyon vb.)

  • Fatura başına ayda en fazla 50 TL, 5 fatura için ise ayda toplamda 250 TL indirim kazanılabilir.

  • Kampanya kapsamında müşterilere verilecek son indirimler Aralık 2025’te kredi kartından yapılan otomatik fatura ödemeleri üzerinden hesaplanarak, Ocak 2026’nın ilk haftası yansıtılacaktır.

  • Kampanya kapsamında 6 ayda en fazla 1.500 TL indirim kazanılabilir.

  • Vadesiz Hesap’tan verilen otomatik fatura ödemeleri kampanya kapsamında değildir.

  • İndirimin yansıtılacağı TEB Bireysel Kredi Kartının işlem tarihinde açık olması gerekmektedir.

  • Müşterilerimiz kendi adına kayıtlı olmayan faturalar için de otomatik ödeme talimatı vererek kampanyaya katılım sağlayabilir.

  • İndirim kazanılabilmesi için kampanya döneminde kredi kartından verilen otomatik fatura talimatlarının kampanya dönemi içerisinde iptal edilmemiş olması gerekmektedir.

  • Kampanya başlangıç tarihi öncesinde kredi kartında tanımlı olan bir otomatik fatura ödeme talimatının kampanya dönemi içerisinde iptal edilerek tekrar kredi kartından otomatik fatura ödeme talimatı olarak tanımlanması durumunda ilgili otomatik fatura ödeme talimatı üzerinden indirim alınamamaktadır.

  • Kampanya kapsamında kazanılan indirim tutarı fatura ödemesinin gerçekleştirildiği ve kampanya koşullarının sağlandığı aydan sonraki ayın ilk haftasında kart hareketlerine (dönem içine) yansıtılacaktır.

  • İlk ay fatura talimatı verip koşulları sağlayan ancak ilk ay faturası otomatik ödenemeyen müşterilerimiz için fatura talimatı iptal edilmediği sürece kampanya dönemi kapsamındaki sonraki aylarda da kontrol devam edecektir.

  • İndirim yapılabilmesi için otomatik ödeme talimatının belirtilen dönemlerde kredi kartından otomatik olarak ödenmesi gerekmektedir.

  • Sade kartlar kampanyaya dahildir.

  • Türk Ekonomi Bankası A.Ş kampanya ve ürün özelliklerinin kullanım şartlarında değişiklik yapma ve iptal etme hakkını saklı tutar.

PAYLAŞ:
close CEPTETEB